Ana içeriğe atla

Karo Traverten Klasik Eskitme 15x15x1 Zemin Döşemesi

Zemin Döşemesi Karo Traverten Klasik Eskitme 15x15x1

Çoğumuz yer ve duvar karolarını banyo ve mutfakla ilişkilendirir, oturma odasına da döşendiklerinde harika görüneceğini düşünmeyiz. Uzun ömürlü dayanıklılığa sahip yüksek kaliteli yer karoları evin yoğun kullanılan her alanı için idealdir. 15x15 Klasik Traverten Karo Eskitme, odanıza ince dokunuşlar eklemenin adıdır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dayanıklı Zemin Döşemesi Klasik Traverten Eskitme 7.5x15x1

Klasik Traverten Eskitme 7.5x15 Zemin Döşemesi Mutfak ve banyo gibi yoğun alanlar yüksek düzeyde yaya trafiğine karşı savunmasız olacağından bu alanlarda döşeme olarak bakımı kolay ürünler tercih etmek bir zorunluluktur. Traverten 7,5x15 Klasik Doğal Taş dayanıklılığı ve sertliği onu trafiği yoğun alanlarda ideal bir seçim haline getiriyor.

10X10 Gümüş Traverten Eskitme Özelliği Sayesinde En Güvenli Ürünlerden Biridir.

  Kalabalık ve düzenli bir yaşantısı olan her aile için evin kalbi mutfakta atar. Yoğun kullanılan her alanda olduğu gibi mutfak zemininde de kaymaz yapı, özellikle çocuklu aileler için çok önemlidir. 10X10 Gümüş Traverten, eskitme özelliği sayesinde en güvenli ürünlerden biridir.

Klasik Traverten Doğal Taş Eskitme 10x10x1 Duvar Kaplama ve Zemin Döşeme

Duvar Kaplama ve Zemin Döşeme Klasik Traverten Doğal Taş Eskitme 10x10 Evinizin estetiği ister aşırı derecede gösterişli olsun ister sakin ve duru bir tarz olsun 10x10 Klasik Traverten zemin ve duvar kaplaması evinizin dekorasyonunda mükemmel uyum sağlar. Tarzınız ne olursa olsun çok güzel bir fon görevi üstlenerek onu öne çıkarın.